B-dul Mircea Voda, nr.44, cam 711, sect.3, Bucuresti

Apelati-ne Telefonic 24/7

0762.007.701 / 0756.817.871

Suntem la Birou

Lu - Vi 09:00 - 18:00

Cere Detalii

office@adutilaj.ro

Nacele

loader-icon

Inchirierea unei nacele diesel este perfecta pentru afacerea ta.

 

Va oferim o gama diversificata de nacele diesel, ideale pentru a va ajuta sa realizati diverse proiecte in siguranta si eficient. Cu nacelele noastre, puteti ajunge la inaltimi impresionante si sa aveti acces usor la zone dificile. Daca alegeti sa inchiriati nacele diesel de la AD UTILAJ LOGISTIC,  va asiguraM ca acestea sunt fiabile si puternice si va vor oferi performante optime in orice situatie. Avand un sistem diesel, aceste nacele sunt ideale pentru utilizarea in exterior, deoarece sunt mai rezistente si pot functiona in conditii mai dure.

Toate nacelele noastre diesel sunt intretinute periodic si sunt sigure pentru utilizarea dumneavoastra. Echipa noastra de profesionisti se asigura ca fiecare nacela este in perfecta stare de functionare si respecta standardele de calitate si siguranta.

Indiferent de tipul de proiect pe care il aveti, suntem aici pentru a va ajuta sa alegeti nacela diesel potrivita pentru nevoie dumneavoastra. Avem nacele cu inaltimi variate, astfel incat sa puteti ajunge la oricee inaltime este necesara.

Contactati-ne acum si inchiriati o nacela diesel, pentru a va ajuta sa terminati proiectele in inaltime cu usurinta si in siguranta!

Indiferent de proiectul dumneavoastra, AD UTILAJ LOGISTIC are solutia perfecta pentru a ajunge la inaltimi si locatii greu accesibile. Nacelele electrice sunt o optiune eficienta si eco-friendly, oferindu-va posibilitatea de a lucra intr-un mod sigur si sustenabil.

Beneficiile inchirierii nacelelor electrice sunt numeroase. Acestea sunt extrem de silentioase, ceea ce inseamna ca pot fi utilizate  in orice mediu, fara a deranja vecinii sau a produce zgomot suplimentar. De asemenea, sunt ideale pentru proiecte interioare si exterioare , deoarece nu emit emisii daunatoare in atmosfera.

Nacelele noastre electrice sunt dotate cu tehnologie avansata, care le permite sa fie manevrate usor si precis. Indiferent de inaltimea necesara, avem o gama variata de modele, cu capacitati de ridicare diferite, astfel incat sa ne asiguram ca aveti instrumentul potrivit pentru job-ul dumneavoastra. Echipa noastra de profesionisti va va oferi toate detaliile necesare si va va ajuta sa alegeti nacela potrivita nevoilor dumneavoastra.

Indiferent daca aveti nevoie de o nacela pentru reparatii, renovare cladiri, lucru la inaltime, instalatii electrice sau alte proiecte specific, AD UTILAJ LOGISTIC  este aici sa va ajute. Oferim servicii de inchiriere flexibile, cu preturi competitive si termene de inchiriere adaptate nevoilor dumneavoastra.

Utilaje Disponibile

COMPACT 8 W/ 10 / 12 – NACELA FOARFECA ELECTRICA

HOULLOTE Compact 12 2

JLG 4069LE – NACELA FOARFECA ELECTRICA

4069LE Scissor Driving

GS™-2032/2632/3232 – NACELE AUTOPROPULSATE DE TIP FOARFECA

GS2032

H23TPX / H25TPX – NACELE CU BRAT TELESCOPIC

H23tpx 1

JLG 2646ES – NACELA FOARFECA ELECTRICA

JLG 2646ES Recon 1

HA20PX – NACELA CU BRAT TELESCOPIC PENTRU TEREN ACCIDENTAT

Ha 20 Px 1.1400x0

HA16PX – NACELA CU BRAT TELESCOPIC PENTRU TEREN ACCIDENTAT

Ha16px 1

COMPACT 12 DX – NACELA ELECTRICA DE TIP FOARFECA PENTRU TEREN ACCIDENTAT

Haulotte Compact 12dx 1 1

Copyright © 2015 - 2020 AD UTILAJ LOGISTIC